LEENEN CREDIT MANAGEMENT

Daling van de debiteurenportefeuille en de betaaltermijn...

Leenen Credit Management verbetert uw rendement én liquiditeitspositie, ook als uw omzet niet verandert

Meri Leenen Nasole | Leenen CreditmanagementLeenen Credit Management is Meri Leenen – Nasole CCM* RCP**, 14 jaar vakkennis van Credit Management in al zijn facetten. Deze ervaring zorgt voor een unieke en effectieve aanpak van uw (debiteuren)administratie op proces- en be­leidsmatig niveau.

De activiteiten van Meri Leenen – Nasole richten zich niet op uw debiteurenadministratie alleen. Ze optimaliseert uw klantacceptatie – wie is uw klant en wat zijn de risico’s? – uw facturatie en aanmaantraject tot aan betaling of incassering. De totale Credit Mana­ge­ment strategie wordt op deze manier structureel geoptimaliseerd. Vanzelfsprekend stemt Meri deze complete aanpak af op de wensen en de visie van uw bedrijf.

Door haar jarenlange ervaring kent Meri als geen ander de valkuilen en de mogelijkheden van dit vak en weet ze hiervoor een passende en goed werkende Credit Management stra­te­gie te ontwikkelen en toe te passen. Meri is in staat om binnen chaos orde op zaken te stellen en ze weet als geen ander een Credit Management afdeling in een ‘flow’ te krijgen.

Het uitwerken van een passend beleid bij de strategie van uw onderneming is haar op het lijf geschreven. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Meri de gemiddelde DSO (betaaltermijn) van de zeven vestigingen van Van Diepen Van der Kroef Advocaten met 60 dagen heeft verlaagd (van enkele vestigingen zelfs met 90 dagen).

* CCM: Certified Credit Manager – ** RCP: Registred Credit Professional

Wilt u weten wat Leenen Credit Management voor u kan betekenen?

NEEM CONTACT OP
Leenen Credit Management Assendelft

Leenen Credit Management: verbetering van uw bedrijfsrendement én liquiditeitspositie